Owl Hotel Amsterdam

Welkom bij het Owl Hotel Amsterdam ***

In één van de mooiste straatjes van Amsterdam, bevindt zich het Owl hotel. Het Owl hotel is een klein 3 sterren hotel, die je rust biedt in het levendige en bruisende Amsterdam.

Wij willen graag uw verblijf in Amsterdam zo aangenaam mogelijk maken. Ons 24 uur receptie is u graag ten alle tijde van dienst. Boeken van museumtickets, taxi’s of fietsverhuur zijn een paar van de services die wij aanbieden.   

Ons hotel is gelegen in het culturele museumkwartier. Slecht één steenworp afstand van het Rijksmuseum, Concertgebouw en het Van Gogh museum. Liefhebbers van natuur kunnen in het grootste park van Amsterdam terecht: het Vondelpark. We zijn direct gelegen aan dit park.

Wilt u lekker uit eten? Kies dan voor één van de vele restaurants aan het bruisende Leidseplein. Dit is ook dé plek voor het uitgaansleven: De La Mar theater, Melkweg en Paradiso zijn op loopafstand.

Het is tijd om historisch Amsterdam te ontdekken! We kijken ernaar uit om u te mogen begroeten in ons hotel.

Locatie

Locatie

Het Owl hotel is gevestigd in twee historische herenhuizen in het centrum. Op wandelafstand van vele bezienswaardigheden maar rustig gelegen in een woon wijk.

Promotie

Promotie

Boek via onze website en ontvang direct 10% korting op de totale boeking!